Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Krebo: uw partner voor isolatiewerken in Geel

Duurzame en energiebesparende isolatiewerken in Geel? Krebo speelt het voor u klaar. Het credo van Krebo? Kwaliteit en een naadloze afwerking tegen een eerlijke prijs.

Vloerisolatie

Een goede vloerisolatie levert u energiewinst en dus geld op. En het verhoogt de temperatuur van uw vloer tot een aangenaam niveau. Isolatiewerken Geel is dé specialist voor vloerisolatie in de omgeving van Geel.

Zwembadisolatie

Uw zwembad isoleren? Dat nemen we graag voor onze rekening. Zo krikt u de temperatuur van uw zwemwater op, zonder dure zwembadverwarming. Maak snel een afspraak met onze vertegenwoordiger!

Pleisterwerken

Pleisterwerken, gyprocwerken of andere bezettingswerken voor binnen of buiten? Isolatiewerken Geel garandeert u een onberispelijk resultaat. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs voor een gratis offerte.
Specialiteiten

Isolatiewerken Geel isoleert uw muren, vloer of zwembad

Isolatiewerken Geel: zowel muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie als zw

Duurzame isolatiewerken in Geel, tegen een eerlijke prijs. Dát hebben wij voor u in petto. Met meer dan 14 jaar ervaring zijn we intussen een echte referentie in de regio. Zowel bij particulieren als bedrijven!

Wij zijn gespecialiseerd in vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en zwembadisolatie. Maar we staan ook graag in voor al uw bezettingswerken: van bepleistering tot gyprocwerken.

Ook dan biedt isolatiewreken Geel u de voordeligste oplossing. Eén aannemer voor uw hele project bespaart u immers veel tijd en geld. Na de isolatie van uw muren kunnen we meteen van start met de afwerking. Voor u het weet, kan het behang of de verf tegen de muur!

Meer informatie over duurzame isolatiewerken in Geel? Of heeft u een vraag over bezettingswerken? Bel of mail ons voor een  vrijblijvende afspraak met onze vertegenwoordiger. Hij adviseert u graag de meest efficiënte oplossing.

© 2013-2017 Isolatiewerken Geel
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • RSS
Onze regio's
Contacteer ons
Isolatiewerken Geel


Tel.: +32 14490490
Contacteer ons